U.S.A., New York

Vissza

Egyéni városlátogatás, 6 nap / 5 éjszaka, 3 * - os szállodában, budapesti indulással. New York, USA egyik legnagyobb kulturális centruma és a világ egyik legpezsgőbb, legizgalmasabb városa.

A várost leírni lehetetlen, hiszen lakói a világ minden részéről hozták kultúrájukat, szokásaikat, egyik utcából a másikba átlépve egy teljesen más világba csöppen a látogató.

New York látványosságai: Times Square - New York egyik jelképe, örök vibrálásáról, a hihetetlen fényekről, a házfal nagyságú TV képernyőkről és a hires, több millió ünneplőt idecsalogató újévi bulijáról hires. Flatiron - épület New York Manhattan kerületében. 1989 óta nemzeti emlékmű, mely napjainkban kedvelt turistalátványosság. További nevezetességek:  Battery Park, Szabadságszobor - a rézből készült szobrot Franciaország adta az Amerikai Egyesült Államok függetlenségének százéves évfordulója alkalmából. A nőként ábrázolt Szabadság egy fáklyát tart a jobbjában és egy táblát a baljában. Central Park - a parkba sétálni, kocogni, görkorcsolyázni járnak az ameriakiak valamint a turisták. 150 éves múltra tekint vissza, s rengeteg tévésorozatban valamint filmben látható ez, a világ egyik leghiresebb parkja.

760 €