Olaszország, Bibione nyár

Vissza

Hosszú aranyhomokos tengerpartok, pizza, pasta, tengergyümölcsei és minden földi jó. Ha nem szeretnénk vagyonokat költeni nyaralásunkra, azonban a tengerpart adta örömöket nem akarjuk kihagyni, akkor irány az észak-olasz tengerpart! Bibione, Jesolo és Lignano igen kedvelt célpontja a turistáknak.

Bibione Észak-Olaszország egyik legkedveltebb üdülőhelye. Az Adriai tenger partján, hosszan elnyúló homokos partjával igazi paradicsom a kikapcsolódni vágyóknak. Családosok vagy párok számára is ideális célpont. Bibione partszakasza négy részre oszlik: a Pineda, Lido del Sole, a Spiaggia és a Lido dei Pini. Bibione-Lido del Sole a legkisebb és legnyugodtabb városrész, Bibione-Pineda fenyőerdőkkel tarkított zöld övezet, a pezsgő életű belváros pedig a Spiaggia. Főszezonban állandó itt a nyüzsgés, sok-sok kis trattoria, pizzéria, igazi olasz fagyizó (gelateria) és éjszakai szórakozóhely közül választhatunk. Aki egy kis shoppingolásra vágyik az is megtalálja a legjobb olasz (és nem olasz) márkákat, cipőkből és táskákból is végtelen a kínálat.

A mellékletben szereplő árak, az adott időpontokra vonatkoznak. Az adott árakból törzsutasainak 30 % kedvezmnényt biztositunk, ha az adott utat 2012. január 31-ig megvásárolják. Kedveskedünk azonban azoknak is, akik még nem utaztak tőlünk, nekik 20 % kedvezményt biztosítunk, ha az adott utat 2012. január 31-ig megvásárolják.

Fényképes katalógus az apartmanokról megtalálható az irodánkban, valamint kérésre emailben is átküldjük.

Ár:
190 €
Ár klubtagoknak:
133 €