Klubtagság

Ki lehet „Exit Travel“ klubtag?

Bárki, aki szívesen veszi igénybe az Exit Travel Club utazási iroda szolgáltatásait.

Klubtagság? Az mit jelent?

Egyszerű. Ön már az első utazásnál klubtagunkká válik. Minden nálunk vásárolt utazás, repülőjegy, távolsági autóbuszjegy, koncertjegy, utazási biztosítás vagy utazási kiegészitő után 1 % - ot jóváirunk, amelyet a következő utazás alkalmával beszámithatunk, de pontjait halmozhatja is, vagy átruházhatja közeli hozzátartozóira.

(példa: 1.500  értékű utazás befizetése után 15 pontot irunk jóvá. A következő utazáskor Ön 15  - val kevesebbet fizet, ha pontjait felhasználja. Ezen felül ez utóbbi utazás után újabb pontokat irunk jóvá... és Ön ezentúl mindig kedvezményesen utazik nálunk.)

Honnan tudhatom, hogy hány pontom van?

Összegyűjtött klubpontjai iránt bármikor érdeklődhet személyesen az utazási irodában, vagy akár telefonon is, valamint minden év elején klubpontjairól postán összesitést küldünk Önnek.

Előfordulhat, hogy adminisztrációs hiba folytán a törzsutas részére járó klubpontok nem kerülnek jóváirásra. Ebben az esetben lehetőség van a klubpontok utólagos jóváirására, ehhez szükséges az Exit Travel Club részéről kiállitott számla.